Τι κλέβει τις ματιές στη φωτογράφιση ενός νέου ζευγαριού; Ένα ακόμη βραβείο φωτογραφίας από το SWPP (London) τον Απρίλιο!

Να ξεκινάς με ένα νέο ζευγάρι, για μια φωτογράφιση ενόψει του γάμου τους. Ο σκοπός των φωτογραφιών είναι να δημιουργήσεις το βιβλίο ευχών και τις δεκάδες άλλες ιδέες με τις οποίες αξιοποιούμε αυτές τις φωτογραφίες του ζευγαριού (slideshow σε projector, καρτελάκια ευχών, ιδέες για τις ευχές των καλεσμένων και ό,τι άλλο φανταστείτε που μπορούμε να συζητήσουμε από κοντά).

Και εκεί που νομίζεις πως έχεις βρει το κάδρο, να εμφανίζεται αυτός ο περήφανος κύκνος! Και να γίνει μέρος της φωτογράφισης μαζί με το νέο ζευγάρι. Να κλέψει τις ματιές. Να αλλάξει τις συνθέσεις.

Δεν ξέρω αν είναι η ηρεμία που απέπνεε ή μήπως η περηφάνια και η αξιοπρέπεια μαζί. Όμως μας κέρδισε όλους μας, μαζί και ένα Highly Commended Award από το Society of Wedding and Portrait Photographers στην κατηγορία “Φύση” (Nature Photography).

Wedding Photographer Greece iv. Ταξιδιωτική Φωτογραφία  Yannis_Larios_Nature_April_Greece_2018_108000

 

Όλες οι βραβευμένες φωτογραφίες μου, βρίσκονται στην σελίδα με τα Βραβεία Φωτογραφίας.

Τι κλέβει τις ματιές στη φωτογράφιση ενός νέου ζευγαριού; Ένα ακόμη βραβείο φωτογραφίας από το SWPP (London) τον Απρίλιο! was last modified: May 4th, 2018 by Yannis Larios

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*