Ποιός είμαι…

Wedding Photographer Greece  bio_photo_1

Καλώς σας βρίσκω!

Δεν θα σας γράψω για φωτογραφικά μου κατορθώματα (υποθέτω ότι δεν σας ενδιαφέρουν!) ή για τετριμμένες, επαναλαμβανόμενες ιστορίες όπως ότι “είμαι ο καλύτερος φωτογράφος” και ότι  “έπιασα πρώτη φορά φωτογραφική μηχανή στην ηλικία των ___ ” (συμπληρώστε ανάλογα με το φωτογράφο) και άλλα τέτοια κλισέ! Ούτως ή άλλως, ελπίζω πως αντί για εμένα, σας μιλούν οι φωτογραφίες μου και κυρίως τα συναισθήματα που αποτυπώνουμε μαζι με τα δεκάδες ζευγάρια και τις οικογένειες.

Αυτό που νομίζω όμως ότι σας ενδιαφέρει, είναι ότι στο δικό μου γάμο (και στους γάμους φίλων μου) βρέθηκα στην ακριβώς ίδια θέση με εσάς… και έτσι ξεκίνησαν όλα. Δεν ήθελα τις στημένες πόζες, τα φώτα που ασπρίζουν πρόσωπα, τους φωτογράφους που παρεμβαίνουν για ένα προκατασκευασμένο «κλικ»… Ήθελα να εξελιχθούν όλα φυσικά… Αλλά δεν τα βρήκα.

… Για όλα αυτά, ακολούθησα τη φωτογραφία γάμου με διαφορετική προσέγγιση. Ο γάμος σας θα εξελιχθεί όπως εσείς τον έχετε σχεδιάσει. Οι στιγμές σας είναι ξεχωριστές, διαφορετικές… Θα συμβούν τόσα πολλά και καταπληκτικά πράγματα, που αξίζει να καταγραφούν με αυθεντικό τρόπο, αθόρυβα… Στιγμές εκείνης της ημέρας, ίσως γίνουν μικρά έργα τέχνης. Ακόμη και αν δεν τα δείτε, θα τα καταγράψει ο φακός μου! Αντί λοιπόν για αδιάφορες, «φθηνές» φωτογραφίες, ολόιδιες με των άλλων, αξίζει να έχετε ένα αυθεντικό αποτύπωμα, δικό σας, όχι έτοιμες συνταγές. Για να μπορέσετε αυτές τις μοναδικές στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, να τις αποτυπώσετε και να τις κρατήσετε.

Η Πιστοποίησή μου ως Associate Φωτογράφος Γάμου από το “Society of Wedding and Portrait Photographers” (Λονδίνo) είναι το κατ’ αρχήν εχέγγυο της ποιότητας της συνεργασίας μας. Ας ξεκινήσουμε από αυτή την εγγύηση προς εσάς, και ας μιλήσουμε από κοντά για όλες τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν!

Στείλτε μου το μήνυμά σας ή καλέστε με για να συζητήσουμε λεπτομερώς τα επόμενα βήματα.

Τις ώρες που δεν φωτογραφίζω, τις αφιερώνω στην οικογένειά μας (έχουμε δύο παιδιά), στην τεχνολογία (είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, με Διδακτορικό του ΕΜΠ σε Επιχειρησιακή Έρευνα) και στο διάβασμα βιβλίων. Μου αρέσουν τα ταξίδια, το junk food (δεν το μπορώ το σούσι!) και δεν ξέρω να βράζω ούτε ένα αβγό χωρίς οδηγίες από το Internet! Στο ζώδιο είμαι ταύρος (γιατί με ρωτούν όλοι;)… αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει.

Αυτό που ξέρω είναι ότι αν διαλέξετε ένα φωτογράφο που βγάζει “στημένες” φωτογραφίες ή έναν φωτογράφο “στην τύχη“, δεν θα το ξεπεράσετε ποτέ!

 

Yannis Larios, Qualified Associate Photographer – Society of Wedding and Portrait Photographers (London)
email: larios @ yannislarios.com
tel: (+30) 210.3004210 (ώρες 19:00-22:00) – skype: yannis.larios

Wedding Photographer Greece  SWPP-Qualified-Member-Yannis-Larios-Black-Text

Ποιός είμαι… was last modified: September 26th, 2020 by Yannis Larios

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0