Καταρρακτώδης βροχή κι εμείς μέσα στη θάλασσα… Μουσκεμένη μηχανή, ένα κλικ και μια εικόνα αυθεντική

Γρήγορα στο αμπάρι! … Θα γίνετε μούσκεμα σε λιγότερο από ένα λεπτό!
Ο Γιάννης και η Νόρα έγιναν επισήμως ζευγάρι πριν 30′, και με τη χαρακτηριστική τους άνεση, χωρίς κανένα προβληματισμό, χώθηκαν στο μικρό αμπάρι του καϊκιού.

Ο γάμος των δύο παιδιών στο καταπληκτικό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στις Σπέτσες είχε μόλις ολοκληρωθεί. Οι καλεσμένοι έφυγαν νωρίτερα με θαλάσσια ταξί για το χώρο της δεξίωσης (μια καταπληκτική-τρελή παρέα ομολογουμένως!)
Ήταν η σειρά του ζευγαριού (και του φωτογράφου γάμου… ) να ακολουθήσουμε, με ένα ολοκαίνουργιο ξύλινο καϊκι. Καταπληκτική εικόνα…

Όμως ο καιρός ήθελε να μας δώσει ακόμη καλύτερες εικόνες!
Ένα ακριβώς λεπτό μετά την αναχώρησή μας, άρχισε αυτό το τρελό μπουρίνι! Εμείς… μέσα στη θάλασσα.
Ασταμάτητη, καταρρακτώδης βροχή. Και αέρας… Με τίποτα να μας προστατεύει, παρά ένα μικρό πάνινο κάλυμα, το οποίο βέβαια σε πολύ λίγο δεν είχε πια κανένα ρόλο να παίξει.

Ο καπετάνιος, φίλος των παιδιών, αμείλικτος: “Μπείτε στο αμπάρι όπως-όπως! Αλλιώς σε ένα λεπτό θα στάζετε από πάνω ως κάτω“. Ο Γιάννης και η Νόρα μπήκαν.

Αναπόφευκτα έμεινα στο κατάστρωμα. Ίσως και καλύτερα τώρα που το σκέφτομαι!
Δεν θα μπορούσαμε να φθάσουμε γρήγορα στη δεξίωση από τη θάλασσα, λόγω της βροχής και του αέρα που μας την έφερνε κόντρα.
Ούτε να δέσουμε και να βγουν τα παιδιά χωρίς να βραχούν. Έτσι περιμέναμε κάνοντας γύρους, μέχρι να κοπάσει. Μέσα στη θάλασσα. Νερό κάτω, νερό από πάνω.

Ο βρεγμένος (λέει η παροιμία) τη βροχή δεν τη φοβάται. Ούτε όμως ο φωτογράφος γάμου! Αυτός ήμουν πια, βρεγμένος-πλυμένος από τη βροχή, ώστε να πάω φρέσκος στη δεξίωση!

 

Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές ιστορίες. Μένουν ως αποτύπωμα για να τις θυμάσαι.
Και έχεις δύο τρόπους να τις αντιμετωπίσεις: είτε να γκρινιάζεις και να θυμώνεις… είτε να βλέπεις την ομορφιά τους.

Σε αυτή την αυθεντική στιγμή, είχα μπροστά μου την καταπληκτικότερη εικόνα.
Κανείς δεν θα μπορούσε να τη σκηνοθετήσει καλύτερα, για να δείξει τι μπορούν να κάνουν μαζί ο Γιάννης και η Νόρα. Και πως καμιά μπόρα δεν θα τους επηρεάσει από το να είναι μαζί.

Μουσκεμένη μηχανή, τρία τέσσερα κλικ απέναντι στη βροχή και μια εικόνα αληθινή, όπως την είδα και όπως την κράτησα.

Οι αυθεντικές στιγμές, της πραγματικής ζωής, είναι οι ωραιότερες.
Και η φωτογραφία γάμου έχει μια απίστευτη δύναμη να κρατά για πάντα ζωντανές τις ζωές των νέων παιδιών, με όλη τη φόρα και τη δύναμή τους. Όπως ακριβώς έρχεται, όπως ακριβώς τη ζούν και όπως εμείς με τη φωτογραφία, έχουμε τη χαρά και την τιμή να την αποτυπώνουμε.

Με τι να συγκρίνεις όλα αυτά;

(ΥΓ: τα ρούχα βέβαια άλλαξαν, τα σύννεφα καθάρισαν, και μια ώρα μετά, στήθηκε ένα μοναδικό πάρτυ που κράτησε μέχρι τις 4.00. )

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  wedding-photography-spetses

Καταρρακτώδης βροχή κι εμείς μέσα στη θάλασσα… Μουσκεμένη μηχανή, ένα κλικ και μια εικόνα αυθεντική was last modified: August 9th, 2017 by Yannis Larios
  • Athina Papadaki - όλες οι φωτο (όσες ανέβηκαν δηλ.) είναι φανταστικές! μπράβο σας

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0