Η αμηχανία της πρώτης συνάντησης που μετατρέπεται σε μοναδικές φωτογραφίες γάμου

Κάθε φορά που κοιτώ τις φωτογραφίες γάμου που δημιουργούμε μαζί με κάθε νέο ζευγάρι, θυμάμαι την πρώτη φορά που τους συνάντησα. Θυμάμαι την αρχική τους αμηχανία στην πρώτη επικοινωνία και αναλογίζομαι πόσο εύκολα δίνει τελικά τη θέση της σε μοναδικές φωτογραφίες γάμου! Σκέφτομαι τους αρχικούς τους δισταγμούς -που είναι εύλογοι- και τους συγκρίνω με το τελικό αποτέλεσμα, την άνεση στο φακό, τον ενθουσιασμό τους, τις εικόνες που φτιάχνουμε μαζί… Μια εκπληκτική αλλαγή! Κυριολεκτικά μια μεταμόρφωση.

Μια αλλαγή που χρειάζεται εμπιστοσύνη, χρόνο, χτίσιμο της σχέσης, προσαρμογή του φωτογράφου γάμου στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του κάθε νέου ζευγαριού. Και κυρίως αμοιβαίο σεβασμό. Όλα αυτά -και πολλά περισσότερα που οργανώνουμε από κοντά- είναι όσα κάνουν τη διαφορά μεταξύ της φωτογράφισης από έναν επαγγελματία φωτογράφο γάμου, συγκριτικά με κάποιον που απλά πατά το κουμπί της φωτογραφικής μηχανής σε ένα γάμο.

Η διαφορά μεταξύ των δύο προσεγγίσεων είναι τεράστια! Όπως και το τελικό αποτέλεσμα… Και αυτό είναι περισσότερο από ορατό!

 

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  bride-nafplio

Στη φωτογραφία η Ναταλία, από τη φωτογράφιση που κάναμε μετά το γάμο στο Ναύπλιο

Η αμηχανία της πρώτης συνάντησης που μετατρέπεται σε μοναδικές φωτογραφίες γάμου was last modified: August 9th, 2017 by Yannis Larios

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0