Φωτογράφιση γάμου. Μια ματιά. Ένα απόγευμα. Δεν πρόκειται για τα κλικ. Είναι κάτι περισσότερο

Η πιο αγωνιώδης στιγμή, είναι αυτή που επιστρέφεις πίσω από τη φωτογράφιση του γάμου. Όταν βλέπεις ξανά τις φωτογραφίες. Όταν βρίσκεις πάλι τις στιγμές που είδες μέσα από το κλείστρο, να ξαναζωντανεύουν. Είναι που τις βλέπεις μεγάλες! Και μπορείς και εστιάζεις στα βλέμματα. Στα πρόσωπα. Στις ματιές. Στα χέρια των νέων ανθρώπων. Στην κίνηση μιας όμορφης νύφης που πάει κόντρα στο βραδυνό φύσημα του αέρα. Σε ένα χέρι που απλώνεται προς το φως. Όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες. Σε ένα σύνολο.

Και έτσι γίνεται και ξεπηδούν οι εικόνες! Μία-μία. Όπως στη συλλογή από τη φωτογράφιση επόμενης ημέρας στο γάμο της Μαρίας και του Δημήτρη. Μερικές φωτογραφίες έρχονται ξανά και στέκονται μπροστά σου. Μόνες τους! Για να σου τραβήξουν την προσοχή. Και για να σου που πως δεν πρόκειται για φευγαλέα κλικ. Δεν είναι η φωτογραφία μια μηχανική κίνηση, πάνω σε ένα κουμπί από ένα μικρό μηχάνημα.

Η φωτογραφία είναι κάτι πολύ περισσότερο. Προϋποθέτει να θέλεις να δεις. Όχι μόνο τα γύρω τοπία ή το φως. Αλλά να θέλεις να βλέπεις και μέσα στους ίδιους τους ανθρώπους που φωτογραφίζεις.

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Maria_02

Φωτογράφιση γάμου – πορτραίτο νύφης

 

Φωτογράφιση γάμου. Μια ματιά. Ένα απόγευμα. Δεν πρόκειται για τα κλικ. Είναι κάτι περισσότερο was last modified: August 9th, 2017 by Yannis Larios

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*