Τίποτα καλύτερο από το χτίσιμο μιας εξαιρετικής φιλίας με τα νέα ζευγάρια

Αυτό το μικρό άρθρο δεν θα έχει φωτογραφίες γάμου. Γιατί φωτογραφία γάμου δεν είναι μόνο η “αυθεντική” αποτύπωση των στιγμών. Δεν είναι μόνο η εμπιστοσύνη του να είσαι ένας καλός φωτογράφος γάμου των νέων παιδιών που σε επιλέγουν για να αποτυπώσεις όσα συμβαίνουν, με την οπτική σου. Πιο σημαντικό απ’ όλα αυτά, ίσως ακόμη και από τη φωτογραφία, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις φιλίας που χτίζονται. Είναι οι δεσμοί αμοιβαίου σεβασμού, οι σχέσεις εμπιστοσύνης που στην πορεία χτίζουν μια στέρεη βάση φιλίας και επικοινωνίας που κρατά πολύ πέρα και πολύ μετά από κάθε φωτογράφιση γάμου ή φωτογράφιση βάπτισης. Δεν το κρύβω, ότι με την πλειονότητα των ζευγαριών που συνεργάζομαι γινόμαστε φίλοι. Και το τι λένε και το πως περιγράφουν αυτοί οι καλοί (πια!) φίλοι τη συνεργασία μας, είναι πολύ σημαντικό για μένα. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, η Κλεοπάτρα και ο Γιάννης που οργάνωσαν το γάμο τους στο Ναύπλιο! Ήταν τόσο συναρπαστική η εμπειρία τους που η Κλεοπάτρα δημιούργησε στη συνέχεια ένα εξαιρετικό blog, το gettingmarried.gr (τώρα είναι υπό αναβάθμιση) που πραγματεύεται όλα τα ζητήματα που συνάντησε στην οργάνωση του γάμου. Αξιοποίησε τη δική της εμπειρία και έδωσε πρακτικές συμβουλές για την επιλογή νυφικού, τις βέρες γάμου, το νυφικό παπούτσι, τους χώρους δεξίωσης… και φυσικά τη φωτογραφία γάμου. Είναι γεγονός ότι τόσο η Κλεοπάτρα όσο και ο Γιάννης, έδωσαν πολύ μεγάλη σημασία στη φωτογραφία. Και όταν περιγράφουν με τις παρακάτω λέξεις τη φωτογράφιση ζευγαριού που κάναμε μαζί, δεν έχω να πω τίποτε περισσότερο από ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Το αποτέλεσμα ήταν η ακόμη καλύτερη χημεία με το φωτογράφο μας και μεγαλύτερη άνεση στο φακό για εμάς και για τον τον ίδιο με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες του γάμου! Προσωπικά για μένα, κάθε φωτογραφία είναι μια ανάμνηση που αποτυπώνεται μια φορά και μόνο όταν περάσουν τα χρόνια αρχίζουν οι περισσότεροι να την εκτιμούν. Πόσο μάλλον μια επαγγελματική και άψογα προσεγμένη φωτογραφία.”

Γιάννη και Κλεοπάτρα, να είσαστε καλά!

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  rsz_1gettingmarried

 

Τίποτα καλύτερο από το χτίσιμο μιας εξαιρετικής φιλίας με τα νέα ζευγάρια was last modified: September 26th, 2020 by Yannis Larios
  • Paul Anagnou - Πολύ ωραία μας τα λες Γιάννη και ακόμα πιο ωραία πράττεις!Είναι σχεδόν αναπόφευκτο να γίνουν καλοί φίλοι μετά (ο φωτογράφος με το ζευγάρι),πράγμα που σημαίνει οτι ο φωτογράφος έδωσε ΨΥΧΗ και δεν παρέστη απλά να ‘πατάει κουμπιά’.Με αυτό το σκεπτικό,η-κάθε- Κλεοπάτρα και ο-κάθε- Γιάννης είναι-κάθε φορά- τυχεροί (ή μήπως αρκετά έξυπνοι για την επιλογή τους?).

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0