Υπάρχει ένα στοιχείο, που κάνει τις φωτογραφίες γάμου διαφορετικές!

Τα νέα ζευγάρια που αναζητούν τους καλύτερους φωτογράφους για το γάμο τους, συνήθως οδηγούνται από τις φωτογραφίες που βλέπουν στα websites.  Όλες αυτές οι χαρούμενες, και συχνά εντυπωσιακά όμορφες στιγμές που αποτυπώνουμε στους γάμους, συχνά αποδίδονται στους εξίσου όμορφους χώρους δεξίωσης, σε λεπτομέρειες της διακόσμησης που φροντίζουν να αναδεικνύουν τα διαφημιστικά blogs, καθώς και σε άλλα στολίδια.  Όσο όμως και αν βοηθούν όλα αυτά, δεν αποτελούν ούτε καν προϋπόθεση για όμορφες, διαφορετικές φωτογραφίες γάμου. Ένας γάμος δεν είναι τα στολίδια. Ένας γάμος είναι οι άνθρωποι. 

Το βασικότερο λοιπόν συστατικό είναι άλλο! Και αυτό είναι το να μπορέσει το νέο ζευγάρι να αισθανθεί οικεία με το φωτογραφικό φακό. Να χτίσει μια άνετη, φιλική σχέση με το φωτογράφο γάμου που έχει επιλέξει, ώστε να αφεθεί και να είναι ο πραγματικά αυθεντικός εαυτός του. Να είναι ελεύθερο από κάθε τεχνητή πόζα, από κάθε πίεση ή άγχος. Και να μπορέσει τελικά να δημιουργήσει εικόνες οπουδήποτε και οποτεδήποτε και αν βρεθεί. Με φως ή με σκοτάδι.

Σε αυτή τη φωτογραφία του γάμου τους στη Λίμνη Βουλιαγμένης, είναι προφανές πως η Αναστασία δεν είχε πλέον κανένα δισταγμό να αφεθεί ελεύθερη! Να βγάλει τα νυφικά της παπούτσια και να κρατηθεί από το Φώτη, όπως θα έκανε ένα οποιοδήποτε καλοκαίρι σε μια παραλία. Να τον πειράξει, αυτός να της πει ένα περιπαιχτικό σχόλιο, να ξεχαστούν καθισμένοι για πολλή ώρα δίπλα στη Λίμνη, και όλα τα άλλα να είναι δική μας υπόθεση: είναι η σειρά του φωτογράφου γάμου να δημιουργήσει.

Αυτό το στοιχείο που κάνει τις φωτογραφίες γάμου διαφορετικές είναι σημαντικό: να είσαι ο εαυτός σου! Κάθε στιγμή. Χωρίς δισταγμούς. Χωρίς πίεση. Χωρίς “πρέπει”. Και σε αυτό, θα βοηθήσει πολύ ο φωτογράφος του γάμου σου, που θα ξέρει τον τρόπο να αποτυπώνει τον πραγματικό σου εαυτό.

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Wedding-Gamos-Limni-Vouliagmenis

Φωτογράφιση γάμου στη Λίμνη Βουλιαγμένης – Wedding at Lake Vouliagmenis

 

Υπάρχει ένα στοιχείο, που κάνει τις φωτογραφίες γάμου διαφορετικές! was last modified: September 6th, 2017 by Yannis Larios

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*