Να! Εκεί να φωτογραφηθούμε! Από αυτό το βράχο της Μήλου που κάναμε μικροί βουτιές τα καλοκαίρια

– Θέλετε να πάμε σε εκείνη τη άκρη του βράχου στο Σαρακήνικο, για μια φωτογραφία σας; Ή είναι επίφοβο;
– Και το ρωτάς! Από αυτό τον βράχο κάναμε μικροί κάθε καλοκαίρι βουτιές! Εκεί θα πάμε!”

Έτσι κι έγινε!…

Είναι μοναδικό το πόσο θετικά αντιμετωπίζουν τα νέα ζευγάρια τη φωτογράφιση του γάμου τους. Και το πόσο πολύ θέλουν να συνδέσουν τη ζωή τους, με τις αναμνήσεις από όσα έχουν ζήσει μαζί μέχρι τώρα.

Επέστρεψα στη Μήλο, έχοντας κρατήσει για πολλά χρόνια στο μυαλό μου αναλλοίωτες τις εικόνες του νησιού. Δεν υπήρχαν τότε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Με μια δανεική «φιλμάτη» μηχανή και 1-2 φιλμ δεν είχα κατορθώσει και πολλά, ως ερασιτέχνης τότε φωτογράφος. Και είναι απίστευτα εντυπωσιακή η ομορφιά αυτού του νησιού για να μπορέσεις να την αποτυπώσεις!

Αφορμή αυτή τη φορά, ήταν ο γάμος του Μάνου και της Πετρούλας στο νησί, μαζί με τη βάπτιση της μικρής τους Λυδίας και η πρότασή τους να δημιουργήσουμε μαζί μετά το γάμο τους εικόνες, εκεί που έχουν περπατήσει οι δυο τους. Τα δύο παιδιά διαμένουν μόνιμα στη Μήλο. Ξέρουν τις γωνιές της. Έχουν διαβεί τα πέτρινα δρομάκια της. Έχουν καθίσει στα μικρά λιμανάκια. Έχουν μετρήσει εκατοντάδες βουτιές από τα βράχια, ψηλά στο Σαρακήνικο. Το νησί είναι δικό τους! Και το φωτογραφίσαμε μαζί τους.

Δύο ημέρες και αρκετές χιλιάδες φωτογραφίες μετά από το γάμο τους, συνεχίζω να μεταφέρω τις εικόνες για να τις αποθηκεύσω με ασφάλεια σε δίσκους. Κάποιες φωτογραφίες όμως «σκαλώνουν». Πέφτουν μπροστά μου για να μου θυμίσουν ότι δεν μπορώ να περιμένω άλλο, μέχρι να αναρτήσω όλη τη φωτογράφιση του γάμου στη Μήλο.

Θα δείξω ένα δείγμα. Να!

Αυτή με τα δυο παιδιά, ψηλά στο Σαρακήνικο της Μήλου. Από το γάμο τους. Από εκεί ψηλά που βουτούσαν για να κολυμπήσουν μικροί. Από εκεί που περπάτησαν τα απογεύματα. Από εκεί που, από εκεί που…Μια φωτογραφία από τις μοναδικές εικόνες της Μήλου που έρχονται. Και που αυτή τη φορά θα μείνουν!

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Milos

Να! Εκεί να φωτογραφηθούμε! Από αυτό το βράχο της Μήλου που κάναμε μικροί βουτιές τα καλοκαίρια was last modified: September 26th, 2020 by Yannis Larios

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*