Δεν είναι το κλικ της στιγμής. Είναι μια σκέψη που περίμενε καιρό. Και ήρθε ξανά μόνη της. Aπρόσκλητη.

Μια φωτογραφία δεν βασίζεται στην τύχη. Κι έπειτα σε επηρεάζουν τόσο όλες αυτές οι εικόνες που έχεις στο μυαλό. Οι σκέψεις σου. Κάποιες εικόνες που είδες σε μια ταινία. Ένα περιοδικό. Ένα τυχαίο περπάτημα, μια εικόνα μιας άγνωστης που σου τράβηξε την προσοχή. Ένα ταξίδι που πήγες κάποτε, ένα μέρος που είδες χωρίς να το φωτογραφίσεις. Και που είπες “έτσι θα ήθελα να το αποτυπώσω αν ξανάρθω κάποτε“. Είναι όλες αυτές οι σκέψεις που ωρίμαζαν για καιρό.

Κι έπειτα, όταν βρέθηκε το ζευγάρι που έκανε το γάμο του στη Μήλο… Όταν μαζί σχεδιάσαμε το μέρος της φωτογράφησης μετά το γάμο… Και όταν βρέθηκες ξανά σε εκείνο το σημείο που είχες δει πριν 10 χρόνια και το αναπόλησες… Όλες αυτές οι σκέψεις, οι εικόνες που ωρίμασαν… Όλα αυτά! Σαν να απελευθερώνονται σε εκείνο το εκατοστό του δευτερολέπτου που πάτησες το κλικ. Κάπως σαν “τζίνι” που βγήκε από ένα φωτογραφικό λυχνάρι. Αυτά είναι που δημιουργούν τις φωτογραφίες. Δεν είναι το κλικ της στιγμής. Τίποτα (μάλλον) δεν βασίζεται στην τύχη. Είναι μια σκέψη που περιμένει να βγεί. Να δει κι εκείνη το φως. Αυτό το “κλικ” είναι απελευθερωτικό.

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Milos1

Φωτογράφηση γάμου στη Μήλο, Ελλάδα – Wedding in Milos island, Greece

Δεν είναι το κλικ της στιγμής. Είναι μια σκέψη που περίμενε καιρό. Και ήρθε ξανά μόνη της. Aπρόσκλητη. was last modified: August 9th, 2017 by Yannis Larios

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*