Δύο ακόμη φωτογραφίες μου από γάμους, γύρισαν απ’ το Λονδίνο (SWPP) με διακρίσεις

Αυτό που με συναρπάζει στις φωτογραφίες γάμου είναι οι μικρές ιστορίες που κρύβονται πίσω από κάθε εικόνα. Αυτόν τον μήνα, δύο φωτογραφίες μου στην κατηγορία “φωτογραφίας γάμου“, απέσπασαν διακρίσεις “Highly Commended” από το Society of Wedding and Portrait Photographers (SWPP), στο Λονδίνο.

Η πρώτη φωτογραφία, είναι από το γάμο του Πάνου και της Αφροδίτης… του πιο rock γάμου που έγινε το 2014! Απέσπασε διάκριση “Highly Commended” στην κατηγορία “Wedding Photojournalistic” δηλαδή σε εκείνη την κατηγορία όπου αποτυπώνονται αυτές οι μαγικές, αυθεντικές, αυθόρμητες στιγμές!  Ήταν μια ανεπανάληπτη στιγμή όπου μετά την είσοδο του νέου ζευγαριού στην πίστα, η Αφροδίτη έκατσε στην καρέκλα στο κέντρο της πίστας και έβγαλε με την κατάλληλη rock μουσική υπόκρουση το νυφικό παπούτσι για να φορέσει τα… starακια της!

Στη συνέχεια τα δύο παιδιά έπαιξαν rock μουσική – η Αφροδίτη ντραμς, και ο Πάνος ηλεκτρική κιθάρα. Περιττό δε να περιγράψω τις αντιδράσεις του εκστασιαμένου κοινού! Αυτά στην πλήρη παρουσίαση των φωτογραφιών γάμου των παιδιών σε λίγες ημέρες! Η φωτογραφία που διακρίθηκε στο διαγωνισμό, είναι από τη δεξίωση στο Vive Mar κατά τη στιγμή που ο Πάνος φέρνει τα super starακια για να τα φορέσει στην Αφροδίτη. Εννοείται πως με το μοναδικό χιούμορ που έχουν τα παιδιά, ο Πάνος την “πείραξε” με ένα μορφασμό οσμής για τα παπούτσια της! Εκείνη απλά του χαμογέλασε… σαν να του λέει “έλα βρεεε…” Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω αυτή τη στιγμή κι ας κράτησε μερικά εκατοστά του δευτερολέπτου! Αυτές τις αυθεντικές στιγμές αναζητώ ως φωτογράφος γάμου!

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  YannisLarios_WeddingPhotoJournalistic_Jan2015

 

Η δεύτερη φωτογραφία, από το γάμο του Μάνου και της Πετρούλας, απέσπασε διάκριση “Highly Commended” στην κατηγορία “Wedding Classical“. Η λήψη έχει γίνει στη Μήλο, μπροστά στην μοναδική εικόνα που προσφέρει το χωριό Κλίμα. Είναι από τις στιγμές όπου βρίσκω να με κυριεύουν τόσο η ταξιδιωτική φωτογραφία (στην οποία έχω αφιερώσει χιλιάδες ώρες), όσο και η φωτογραφία γάμου μαζί (άλλες αμέτρητες ώρες…) ! Είναι επόμενο λοιπόν, αυτές οι στιγμές να έχουν για μένα ακόμη μεγαλύτερη αξία. Μαζί με το νέο ζευγάρι, χωρίς κανένα δισταγμό,  κατεβήκαμε στην άκρη του νερού για να φωτογραφηθούμε στα πιο υπέροχα σημεία του νησιού. Τι κι αν άλλοι έκαναν μπάνιο; Τι κι αν στο μικρό ψαροχώρι με τα ελάχιστα σπίτια, οι λίγοι επισκέπτες εκείνη τη στιγμή απολάμβαναν τη δύση του ήλιου; Εμείς φωτογραφηθήκαμε ανάμεσα στην πραγματική ζωή, στη ζωντάνια και τα χρώματα του νησιού. Και αυτή η στιγμή μας το ανταπέδωσε. Όχι μόνο με την βράβευση της φωτογραφίας. Όχι μόνο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες που βγάλαμε… Αλλά για όσα έχουμε να θυμόμαστε από εκείνη τη στιγμή. Μαγικό πράγμα η φωτογραφία!

Και οι δύο φωτογραφίες γάμου, τοποθετήθηκαν μεταξύ των υπόλοιπων βραβευμένων φωτογραφιών γάμου στο blog μου, που ξεπέρασαν τις 30!!

Σκέψου… κι είναι σαν χθες που ξεκίνησα τη φωτογραφία γάμου!

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Yannis_Larios_WeddingClassic_January_2015

 

Δύο ακόμη φωτογραφίες μου από γάμους, γύρισαν απ’ το Λονδίνο (SWPP) με διακρίσεις was last modified: September 26th, 2020 by Yannis Larios

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0