Τρεις φωτογραφίες – γάμου, τοπίου και ταξιδίου γύρισαν από το SWPP (Λονδίνο) με βραβεία (Ιανουάριος 2016)

Τι να πρωτοθυμηθείς από τις στιγμές που φωτογραφίζεις! Κι όμως, ευτυχώς υπάρχουν οι διεθνείς διαγωνισμοί φωτογραφίας. Αυτοί που σε βάζουν να μετρηθείς ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους φωτογράφους από όλο τον κόσμο. Και που ανεξάρτητα από τις βραβεύσεις, σε κάνουν να ψάξεις, να θυμηθείς και να υποβάλλεις τη συμμετοχή σου. Να αναζητήσεις πάλι τις στιγμές. Να χαμογελάσεις, όσο θυμάσαι όσα συνέβησαν. Να ξαναφέρεις στη μνήμη εκείνα τα πρωϊνά. Το φως. Τη στιγμή. Την αγωνία του κλικ.

Ο Ιανουάριος του 2016 έφερε τρεις βραβεύσεις φωτογραφίας από το διεθνές Society of Wedding and Portrait Photographers (SWPP) στο Λονδίνο.

 

Μια φωτογραφία γάμου, από το γάμο της Λαμπρινής και του Πάνου, βραβεύθηκε στην κατηγορία Wedding Classical. Όσο και αν φαίνεται ως μια κλασική φωτογραφία γάμου (αυτή άλλωστε ήταν η κατηγορία της!), δεν θα ξεχάσω ποτέ πως αυτή η σκηνή δεν έγινε υπό την καθοδήγησή μου! Εκεί όπου φωτογραφιζόμασταν, ο Πάνος έκανε μια “ιπποτική” κίνηση, εντελώς αυθόρμητα και χωρίς να το περιμένω! Δεν χρειάστηκε βέβαια τίποτα περισσότερο για να πατήσω το κουμπί του κλείστρου…

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Yannis-Larios-Best-Greek-Wedding-Photographer_main

 

Η δεύτερη βράβευση αφορά σε μια φωτογραφία τοπίου. Είναι η θέα που βλέπαμε στο πρωϊνό μας, στην Αρίστη. Σε μια φωτογραφική εκδρομή του Φθινοπώρου. Περισσότερες φωτογραφίες από την Ήπειρο βρίσκονται σε αυτό το κείμενο.

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Yannis-Larios_Greece-Photographer_main

 

Η τρίτη φωτογραφία που βραβεύθηκε από το SWPP, ανήκει στην κατηγορία “Travel Photography“. Είναι μια από τις αγαπημένες μου κατηγορίες. Πρόκειται για ένα από τα ξακουστά γεφύρια της Ηπείρου, που χωρίς να το περιμένω ή να το σχεδιάσω έδειξαν το μέγεθός τους απέναντι στα ανθρώπινα μέτρα, χάρη σε δυο ιερείς, που εκείνη την ώρα το διάβαιναν. Μια φωτογραφία που θα μπορούσε να είναι και μιας άλλης εποχής.

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Yannis-Larios_Greece-Photos_main

Όλες οι φωτογραφίες προστέθηκαν στην σελίδα με τις βραβευμένες φωτογραφίες μου.

Τρεις φωτογραφίες – γάμου, τοπίου και ταξιδίου γύρισαν από το SWPP (Λονδίνο) με βραβεία (Ιανουάριος 2016) was last modified: September 26th, 2020 by Yannis Larios
  • ΣΤΕΒΗ - ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕς!!!! ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ …..ΜΑΚΡΙΑ!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ!!!

  • I&A - Παρα πολύ ομορφες φωτογραφίες! Συγχαρητήρια!! Συνεχισε δυνατά!

  • Yannis Larios - Σας ευχαριστώ πολύ!

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0