Γι΄αυτό και μόνο το φως… Φωτογράφιση γάμου την επόμενη ημέρα, σε εγκαταλελειμμένη εκκλησία.

Όλα τα νέα ζευγάρια που έχω την τιμή να με επιλέξουν για φωτογράφο του γάμου τους, επιλέγουν να κάνουν φωτογράφιση επόμενης ημέρας (next day). Δεν έχει σημασία αν αυτή καθ’ αυτή η φωτογράφιση δεν γίνει ακριβώς την επόμενη ημέρα, αλλά μετά από μία-δύο εβδομάδες ή και περισσότερο. Σημασία έχει ότι μπορούμε να αυτοσχεδιάσουμε, χωρίς το άγχος της ημέρας του γάμου. Κυρίως όμως να αναζητήσουμε το φως, να παίξουμε μαζί του, να μας οδηγήσει εκεί που αυτό θέλει για ένα κλικ. Για να δημιουργήσουμε εικόνες μοναδικές.

Όπως σε αυτή τη φωτογραφία γάμου του Φώτη και της Αναστασίας. Πρόκειται για μια εκκλησία εγκαταλελειμμένη που οδηγηθήκαμε κυρίως από το παιχνίδισμα του φωτός. Αυτές οι φωτεινές ακτίνες που έσκισαν το σκοτεινό, ερειπωμένο ναό, κράτησαν ελάχιστα. Όσο χρειάστηκε δηλαδή για ένα και μοναδικό κλικ, και για μια και μόνο εικόνα. Γι’ αυτό και μόνο το φως… Γι’ αυτό το φως αξίζει κανείς να τρέξει, να το κυνηγήσει, να ακούσει τις δικές του μυστικές οδηγίες.

 

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Fotis_Anastasia

Φωτογράφιση γάμου επόμενη ημέρα

Γι΄αυτό και μόνο το φως… Φωτογράφιση γάμου την επόμενη ημέρα, σε εγκαταλελειμμένη εκκλησία. was last modified: August 9th, 2017 by Yannis Larios

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0