Λευτεριά στα όνειρα!

Διάλεξα να δείξω μια εικόνα από τη φωτογράφιση του Βαγγέλη και της Σοφίας, πριν το γάμο τους. Μια και μόνο φωτογραφία για να μην αποκαλύψω (ακόμη!) όλη την καταπληκτική σειρά φωτογραφιών ζευγαριού που δημιουργήσαμε μαζί… Αλλά μία και μόνο γιατί λέει πολλά γι’ αυτό που συναντώ σε όλα τα νέα παιδιά!

Είναι ο αρχικός δισταγμός όταν συζητάμε για τη φωτογράφιση ζευγαριού, που -στην πορεία- γίνεται ενθουσιασμός!… Είναι η αμηχανία στα πρώτα 15 λεπτά της φωτογράφισης που γρήγορα δίνει τη θέση της σε πλάκες, γέλια, δικές τους μοναδικές ιδέες που γίνονται δικές μας δημιουργίες! Είναι μια σειρά φωτογραφιών του ζευγαριού, “δική του”, τόσο προσωπική, τόσο ιδιαίτερη και τόσο χαρακτηριστική του “ποιοί είναι” που ίσως δεν πρόκειται να αποκτήσουν ξανά με τόσο εύκολο τρόπο!

Είναι πραγματικά μια διαδικασία απελευθέρωσης αυτή η φωτογράφιση, για όλα τα νέα ζευγάρια… Μας αφήνουν να κοιτάξουμε και να καταγράψουμε μέσα από μια χαραμάδα χρόνου, τα όνειρα τους! Και ελευθερώνονται! Γι’ αυτό λοιπόν, η πιο κάτω φωτογραφία αφιερώνεται σε όλα αυτά τα ζευγάρια που έχουμε συνεργαστεί, γιατί περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο όλα όσα μας άφησαν να δούμε και να καταγράψουμε!… Λευτεριά στα όνειρα λοιπόν!

Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού  IMG_7577f

Οι φωτογραφίες από το γάμο του Βαγγέλη και της Σοφίας βρίσκονται εδώ…

Λευτεριά στα όνειρα! was last modified: September 26th, 2020 by Yannis Larios

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*