Να φωτογραφηθούμε στην Πλάκα; Μέσα σε τόσο κόσμο; Αποκλείεται!

Και όμως… η έκπληξη, τελικά, δεν είναι των νέων ζευγαριών! Είναι δική μου! Ειδικά όταν επιστρέφοντας από κάθε φωτογράφιση βλέπω τις απίστευτες εικόνες που δημιουργούν …

Μα θα έχει κόσμο! Και αν μας βλέπουν χιλιάδες μάτια να φωτογραφιζόμαστε;”

Ε τότε … ακόμη καλύτερα! Γιατί οι αντιδράσεις του κόσμου στη φωτογράφιση ενός νέου ζευγαριού είναι μοναδικές. Έχω ζήσει στιγμές που τους δίνουν συγχαρητήρια, που στέκονται να χαζεύουν κυριολεκτικά ώρες, που συμμετέχουν ως… φωτογράφοι με τις μικρές φωτογραφικές τους μηχανές δίνοντας ευχές στα νέα παιδιά. Και πάντοτε με τα νέα ζευγάρια να μην πιστεύουν στον ίδιο τους τον εαυτό για το πόσο άνετα αισθάνονται. Σαν να έχουν την εμπειρία της φωτογράφισης από χρόνια. Σαν όλοι αυτοί οι άγνωστοι, να είναι φίλοι. Και όλη αυτή η ενέργεια που δημιουργείται γύρω τους δεν έχει προηγούμενο. Συναρπαστικό πράγμα η φωτογραφία!

Μια από τις καλύτερες φωτογραφίσεις ζευγαριού πριν το γάμο, και χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι αυτή του Βαγγέλη και της Σοφίας στην Πλάκα, στο κέντρο της Αθήνας. Ένα Ανοιξιάτικο απόγευμα στην Πλάκα, που η παρουσία των εκατοντάδων τουριστών δεν μας πτόησε καθόλου. Πόσο μάλλον η πολύ δυνατή βροχή που μας αιφνιδίασε!

Η αρχική μας σκέψη ήταν να αναβάλλουμε τη φωτογράφιση, όμως επέμεινα ότι ο καιρός μας έκανε χάρη. Και πράγματι, αξιοποιήσαμε το διάλειμμα για ένα καφέ, και σαράντα λεπτά μετά η Πλάκα είχε κυριολεκτικά πλυθεί και μας περίμενε. Τα καλντερίμια γυάλισαν, τα παλιά σπίτια φωτίστηκαν πιο καθαρά και τα πολύχρωμα γκράφιτι στους τοίχους και τις γωνιές έγιναν ένα εξαιρετικό λαμπερό ντεκόρ στη φωτογράφιση του ζευγαριού. Ανακαλύψαμε καινούργια στενά της Πλάκας, σκαρφαλώσαμε σε παλιούς τοίχους, σταθήκαμε μπροστά στο πλατύσκαλο των πιο εντυπωσιακών παλιών σπιτιών. Περάσαμε εξαιρετικά! Δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες του ζευγαριού που μένουν, αλλά και αυτή η εμπειρία της ημέρας της φωτογράφισης που είναι πραγματικά συναρπαστική για όλους! Οι φωτογραφίες του Βαγγέλη και της Σοφίας είναι πιο κάτω… Εδώ, θα βρείτε και τις φωτογραφίες από το γάμο τους.

 

Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_0001Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_00022Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_00023Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_0003Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_00041Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_00042Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_0005Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_0006Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_0007Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_0008Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_0009Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_0010Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_0011Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_0012Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Greece-Wedding-Photographer_0013Wedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Yannis_Larios_Wedding_PhotographerWedding Photographer Greece iii. Φωτογράφιση ζευγαριού Yannis_Larios_Wedding_Photographer_02

 

Να φωτογραφηθούμε στην Πλάκα; Μέσα σε τόσο κόσμο; Αποκλείεται! was last modified: September 26th, 2020 by Yannis Larios
 • Μακιγιαζ Σοφία Λαγούδη - εξαιρετικος για αλλη μια φορα….μπραβο και στα παιδια και η ωρα η καλη!!!!!!!!!

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*