Τι συνδέει Αθήνα, Σπέτσες και Λισσαβώνα; Τι συνδέει δύο όμορφες νύφες και μια υπερήλικη κυρία; Ένα Gold Award και τρία Highly Commended (Silver) σε 4 φωτογραφίες μου από το SWPP (Λονδίνο)

Ο Μάρτιος του 2018 έκλεισε φωτογραφικά εξαιρετικά! To Society of Wedding and Portrait Photographers (London), βράβευσε τέσσερις (4) ακόμη φωτογραφίες μου ανάμεσα σε 1146 άλλες, από εκατοντάδες άλλους διεθνείς φωτογράφους γάμου και πορτραίτου. Αυτή τη φορά ήταν ένα Gold Award (!), και τρία Highly Commended Awards που αφορούσαν σε φωτογραφίες γάμου αλλά και μια σε πορτραίτο σε “φυσικό χώρο”. Τρεις γυναίκες, δύο πολύ όμορφες νύφες και μια υπερήλικη άγνωστη, σε Αθήνα, Σπέτσες και Λισσαβώνα, δημιούργησαν τα βραβεία του Μαρτίου. Όπως είναι εύλογο, αυτές οι μικρές στιγμές είναι μια φευγαλέα ικανοποίηση.

Η φωτογραφία γάμου που βραβεύθηκε με Gold Award προέρχεται από την προετοιμασία της Νόρας, στο Ποσειδώνιο στις Σπέτσες. Ο γάμος του Γιάννη και της Νόρας στις Σπέτσες ήταν μοναδικός τόσο σε εικόνες όσο και σε συναισθήματα! Η στιγμή που βραβεύθηκε προέρχεται από την προετοιμασία της, όταν βγήκε από το δωμάτιο που ετοιμαζόταν και μαζί με το παρανυφάκι της κατευθύνθηκε προς τον Γιάννη, που είχε έρθει με τον παραδοσιακό τρόπο -με μουσικά όργανα- να την συναντήσει για να πάνε μαζί στην εκκλησία! Η φωτογραφία βραβεύθηκε στην κατηγορία “Wedding Day“.

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Yannis_Larios_GoldAward_WeddingPhotography_WeddingDay

 

Η δευτέρη φωτογραφία γάμου, έλαβε Ηighly Commended (Silver) Award στην κατηγορία “Post Wedding Day“. Είναι μια από τις φωτογραφίες γάμου που δημιουργήσαμε μαζί με την Κωνσταντίνα και τον Βασίλη στην φωτογράφιση επόμενης ημέρας (location shoot) στην Αθήνα. Βασικό συστατικό για μια μια καλλιτεχνική φωτογραφία όπως αυτή είναι τόσο η χημεία που χτίζεται μαζί με το νέο ζευγάρι, όσο και η διάθεσή τους να αφιερώσουν χρόνο και να πειραματιστούν σε φωτογραφικές ιδέες και προτάσεις. Το τελικό αποτέλεσμα είναι νομίζω περισσότερο από προφανές!

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Yannis_Larios_SilverAward_WeddingPhotography

 

Η τρίτη βράβευση αφορά πάλι σε φωτογραφία γάμου και έλαβε Highly Commended Award (Silver) στην κατηγορία “Wedding – Bride alone“. Είναι μια από τις φωτογραφίες γάμου που αποδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι όχι μόνο το φως, αλλά και οι σκιές για να αναδείξουν την εξαιρετική ομορφιά της Κωνσταντίνας, αλλά και της στιγμής. Ο φωτογράφος γάμου πρέπει να είναι εκεί για να αναδείξει οτιδήποτε περισσότερο μπορεί, αξιοποιώντας φως και σκιές.

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Yannis_Larios_SilverAward_WeddingPhotography-2

 

Η τέταρτη βράβευση από το Society of Wedding and Portrait Photographers στο Λονδίνο, έλαβε Highly Commended Award (Silver) στην κατηγορία “Εnvironmental Portrait“. Πρόκειται για μια υπερήλικη που έστεκε πάνω στο κεφαλόσκαλο του φτωχικού σπιτιού της, στην γειτονιά Alfama της Λισσαβώνας, μιας πολύ φτωχής περιοχής. Είναι χαρακτηριστική η στάση της και ο γύρω χώρος που αναδεικνύουν τις φτωχικές συνθήκες διαβίωσής της. Της ζήτησα να τη φωτογραφίσω, έγνεψε καταφατικά χωρίς να μιλήσει και την αποτύπωσα. Είναι ένα πορτραίτο “δρόμου” που σκοπό έχει να αποτυπώσει χωρίς πολλά-πολλά, το χαρακτήρα αυτής της ιστορικής γειτονιάς της Λισσαβώνας.

Wedding Photographer Greece i. Φωτογράφιση γάμου  Silver_Portrait_Environmental

 

Όλες οι βραβευμένες φωτογραφίες μου, βρίσκονται στην σελίδα με τα Βραβεία Φωτογραφίας.

 

Τι συνδέει Αθήνα, Σπέτσες και Λισσαβώνα; Τι συνδέει δύο όμορφες νύφες και μια υπερήλικη κυρία; Ένα Gold Award και τρία Highly Commended (Silver) σε 4 φωτογραφίες μου από το SWPP (Λονδίνο) was last modified: April 5th, 2018 by Yannis Larios

Το email σας ποτέ δεν δημοσιοποιείται ή δίδεται σε τρίτους. Τα "υποχρεωτικά πεδία" σημειώνονται με *

*

*


Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0